-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Зарплата на дніпропетровщині виривається з „тіні”

      За перші чотири місяці поточного року офіційна заробітна плата на Дніпропетровщині виросла на 200 гривень у порівнянні з відповідним періодом минулого року і, в середньому, становить 796 гривень 72 копійки (за січень-квітень 2004 року - 571 грн. 4 коп.). На початку року рівень середньої зарплати по області становив 771 гривень 9 копійок. У квітні середній заробіток на Дніпропетровщині виріс до 858 гривень 97 копійок.

      „В нашому регіоні усі організації які платитимуть податки відповідно до поданих фінансових планів, особливо малий та середній бізнес, не потерпатимуть від різноманітних перевірок контролюючих органів. Зараз наше завдання, за перше півріччя, наздогнати і випередити за показниками середньої оплати праці Донецьку область, яка йде на другому місці після Києва. На Донеччині, до речі, середня зарплата у квітні була 889 гривень 15 копійок. Наступним етапом нашої роботи буде виведення оплати праці на рівень Києва, де ця цифра у квітні становила 1189 гривень 19 копійок. Ми повинні дати відчути населенню, що позитивні зміни в регіоні позначаються на їхніх кишенях”, - зазначив голова облдержадміністрації Юрій Єхануров.

      Як відомо, Юрій Єхануров поставив завдання легалізувати заробітну плату в регіоні і підняти її до рівня 1500 гривень. За словами Юрія Єханурова, - влада в області має створити всі умови для роботодавців, щоб їм було вигідно платити легальну заробітну плату, а жителі отримали можливість брати кредит для будівництва власного житла.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31