-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Відбулося чергове засідання обласної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв

      Відбулося чергове засідання обласної комісії з питань забезпечення постачання енергоносіїв та своєчасних розрахунків за їх споживання під головуванням виконуючого обов'язки першого заступника голови облдержадміністрації Івана Чорнокура

      З початку року і до 20 травня підприємствами теплоенергетики (за оперативними даними ДК "Газ України") спожито природного газу на загальну суму 161,1 млн. грн., при цьому сплачено 110,1 млн. грн., або 68,4%, тобто борг становить 51,0 млн. грн. Найбільші борги мають такі підприємства комунальної теплоенергетики: ДП "Криворізька теплоцентраль", КП "Криворіжтепломережа", МКП "Дніпропетровські міські теплові мережі", ВАТ "Дніпродзержинська ТЕЦ", ДП "Павлоградтеплоенерго", КП "Дніпродзержинськ-тепломережа". За поточні дні травня вартість відпущеної споживачам електричної енергії по області склала 242,3 млн. грн., а сплачено - 251,0 млн. грн., або 103,6% від товарного відпуску (для порівняння - рівень оплати споживачами України 88,4%).

      Однак не дуже добре з енергопостачальною компанією розрахувалися державний бюджет - 39,9%, місцевий бюджет - 50,5%, житлокомунгосп - 50,7%, у т.ч. водоканали - 46,2%, населення - 89,8%, сільгоспспоживачі - 74,2%, залізниця - 98,8%. Зате в повному обсязі провели розрахунки за відпущену електричну енергію промислові підприємства - 110,0%.

      По результатах засідання, зокрема, прийнято такі рішення. По-перше, проголошено необхідність створення в районах (в яких призначено голів райдержадміністрацій) районних комісій з питань забезпечення постачання енергоносіїв та своєчасних розрахунків за їх споживання. По-друге, міські голови та голови райдержадміністрацій, а також керівники енерго-, газо-, тепло- та водопостачальних підприємств повинні взяти під особистий контроль питання своєчасного та в повному обсязі оформлення пакетів документів для проведення у травні поточного року розрахунків за пільгами та субсидіями, що надаються населенню на оплату житлово-комунальних послуг. На комісії також поставлено питання про відповідність посаді деяких керівників підприємств житлово-комунального господарства.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31