-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба обласної ради
Дніпропетровська обласна рада, http://www.oblrada.dp.ua


Напередодні свята


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Напередодні свята, 5 травня голова обласної ради М.Швець взяв участь в урочистостях, що пройшли в Кривому Розі, поспілкувався з ветеранами війни. Під час розмови Микола Швець зазначив: „Ми у вічному неоплатному боргу перед нашими визволителями. Зважаючи на це, обласна рада працює над виконанням соціальних програм, спрямованих на підтримку колишніх фронтовиків та працівників тилу. Цього року вперше в обласному бюджеті закладено 1 млн.грн. на допомогу ветеранським організаціям, що в 1,5 рази більше, ніж у попередньому році”.

      Голова обласної ради наголосив, що у нашому регіоні немає байдужих людей. З великою турботою ставимося ми до пам’яті загиблих, шануємо героїзм тих, хто живе сьогодні поруч з нами. І це не просто наша синівська вдячність, а оновлююча сила, стимул до праці, джерело духовного відродження.

      Голова обласної ради Микола Швець та Криворізький міський голова Юрій Любоненко поклали квіти до підніжжя пам’ятника Слави та прийняли святковий парад курсантів військових навчальних закладів та воїнів військових частин, що дислокуються на території міста.

      Завершилися урочистості святковим салютом.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31