-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Облдержадміністрація сприяє розвитку малого бізнесу

      У 7 містах та 7 районах області впроваджено принцип "одного вікна" або "єдиного офісу", тобто підприємець має змогу отримати всі необхідні документи та консультації в одному приміщенні.

      Понад 14 % усіх кредитів за лінією ЄБРР в Україні припадає на Дніпропетровську область. Поширеною є практика надання пільг за місцевими податками і зборами для соціально незахищених категорій населення.

      Облдержадміністрацією спільно з громадськими організаціями та консалтинговими підприємствами проводяться безкоштовні семінари для підприємців (2-3 на місяць), видаються спеціалізовані довідники. Відкрито веб-сайт "Малий бізнес Дніпропетровської області" (www.smallbusiness.dp.ua).

      При облдержадміністрації працює координаційна рада з питань розвитку підприємництва - дорадчо-консультативний орган, який очолює губернатор. До складу ради входять представники влади, контролюючих органів та підприємці, керівники громадських організацій. На засіданнях ради розглядаються проблеми та перспективи розвитку малого бізнесу, звернення підприємців.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31