-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба обласної ради
Дніпропетровська обласна рада, http://www.oblrada.dp.ua


Микола Швець налаштований на конструктивну роботу


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      У вівторок, 19 квітня, голова обласної ради М. Швець перебував у Києві, у Міністерстві Внутрішніх Справ України. Його виклик до цього відомства був зумовлений колишньою роботою на посаді голови облдержадміністрації.

      Микола Швець заявив: «Міністерство внутрішніх справ має право викликати для дачі пояснень чи показань будь-якого громадянина України, незалежно від займаної посади. Ще раз підкреслюю, мова ніяким чином не йде про політичні переслідування, чи політичні репресії. Я відповів на всі поставлені мені запитання щодо моєї роботи на посаді голови облдержадміністрації, а також ті, що стосуються будівництва оздоровчого комплексу «Таврія». Сьогодні я налаштований на чітку роботу депутатського корпусу області, який спільно з обласною виконавчою владою має вирішити ряд важливих економічних і соціальних питань.

      Ми досягли домовленості про спільну роботу з головою облдержадміністрації Юрієм Єхануровим, який у середу перебував в обласній раді і зустрічався з депутатами, а в четвер візьме участь у ХХVІІ сесії обласної ради.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31