-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба обласної ради
Дніпропетровська обласна рада, http://www.oblrada.dp.ua


ОБЛРАДА – ОБЛАДМІНІСТРАЦІЯ: спільні дії без інтриг


Notice: Undefined variable: data in /home/krog/public_html/news/view.php on line 55
      Напередодні чергової двадцять сьомої сесії обласної ради IV скликання відбулася семінар-нарада з головами постійних комісій та депутатів обласної ради за участі голови обласної ради Миколи Швеця та голови обласної державної адміністрації Юрія Єханурова.

      - Ми домовилися з Миколою Антоновичем абсолютно по всіх питаннях, - заявив новопризначений губернатор, - і в нашій роботі не буде жодних інтриг.

      Цю думку поділяє і голова обласної ради, який сказав, що у нас є один Президент, який ставить завдання перед Дніпропетровщиною, висока відповідальність перед людьми і в нас ніколи не буде «соціалістичного »змагання з обласною адміністрацією. Більше того, двадцять сьома сесія делегуватиме 17 із тридцяти двох повноважень обласній державній адміністрації відповідно до статей 43, 44 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні ».

      На сесії буде також розглянуте питання коригування обласного бюджету на поточний рік, який матиме соціальну орієнтованість. Микола Швець відзначив, що в області відбувся ріст середньої заробітної плати, і у першому кварталі нинішнього року вона становить 740 грн проти 537 грн за відповідний період минулого року. Але разом з тим, і обласна рада, і облдержадміністрація стурбовані інфляційними процесами та зростанням цін на продовольство. Юрій Єхануров в свою чергу повідомив депутатів про вчорашню зустріч з прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко, яка наполягає на вирішенні двох питань – стабілізації цін на нафтопродукти та цін на м’ясо. Тому, зазначив голова облдержадміністрації, обласна виконавча влада разом з депутатським корпусом має вжити конкретні заходи щодо захисту споживачів.

      Юрій Єхануров також наголосив, що область є і залишається донором для інших регіонів України. Загальний прибуток Дніпропетровщини у нинішньому році становитиме 7-8 млрд. грн. проти 5 млрд. грн. у минулому році. Збільшаться також соціальні видатки.

      Губернатор також відзначив конструктивну і відверту атмосферу, у якій пройшла депутатська нарада і сказав, що в таких умовах робота є більш ефективною і результативною.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31