-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес –служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Фестиваль "Світло вічного вогню"

      18 квітня в приміщенні Дніпропетровського державного академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка вперше на Дніпропетровщині був проведений обласний фестиваль хорових колективів ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці "Світло вічного вогню". Організаторами фестивалю виступили управління культури обласної державної адміністрації, обласний методичний центр клубної роботи та Дніпропетровський державний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. Мета фестивалю - вшанування воїнів-визволителів та виховання молоді на кращих зразках патріотизму і духовності.

      Участь у фестивалі взяли 10 хорових ветеранських колективів області , близько 380 учасників. Серед них хор ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці "Подвиг" Палацу культури "Металург" Нижньодніпровського трубопрокатного заводу м. Дніпропетровська, хор ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці "Амурчанин" АНД району м. Дніпропетровська , Народний хор ветеранів Великої Вітчизняної війни і праці "Ветеран" ПК "Тернівський" м. Кривого Рогу та інші.

      На згадку про фестиваль організатори підготували учасникам цінні подарунки, грамоти, дипломи, чудові весняні квіти та висловили вдячність сивочолим ветеранам за їх мужність, життєву позицію, за вирішальний внесок у Велику Перемогу, за те, що вони і сьогодні в строю, але тепер у пісенному.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31