-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Дніпропетровська область у Міжнародній виставці “Ганновер Мессе-2005”

      Офіційна делегація Дніпропетровської області у складі виконуючого обов’язки першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Івана Чорнокура та виконуючої обов’язки заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Наталії Бойцун разом з делегацією Дніпропетровської області взяли участь у Міжнародній виставці “Ганновер Мессе-2005” та програмі урочистого відкриття Ганноверської ярмарки, що відбувалась в Конгрес-центрі міста Ганновера. На урочистому відкритті з привітаннями виступили: прем’єр-міністр землі Нижня Саксонія Крістіан Вульф, Президент Федерального союзу німецької промисловості - Юрген Р. Туман, Президент Російської Федерації Володимир Путін, федеральний канцлер ФРН Герхард Шрьодер . Під час урочистого відкриття відбулося вручення міжнародного призу Hermes Award, заснованого виставкою Ганновер Мессе, що присуджується за краще технологічне рішення.

      11 квітня відбулася зустріч офіційної делегації України з українськими експонентами на презентації національної експозиції України, Дніпропетровського регіону та Автономної Республіки Крим. На регіональному стенді Дніпропетровської області була представлена інформаційно - презентаційна продукція більше 70 підприємств регіону, що дало можливість учасникам виставки ознайомитись з потужним економічним потенціалом Дніпропетровщини та показати її інвестиційну привабливість.

      Делегація Дніпропетровського регіону у складі офіційної делегації України взяла участь у відкритті російського павільйону “Країна-партнер Росія” та ознайомилася з експозиціями російських підприємств.

      У другій половині дня на регіональному стенді Дніпропетровської області відбулися переговори Дніпропетровської делегації з представниками земель Німеччини: Нижня Саксонія - начальником Департаменту зовнішньої торгівлі Міністерства економіки Нижньої Саксонії паном Гіцлером та начальником відділу по зв’язках з Європою Міжнародного відділу державної канцелярії землі Бранденбург паном доктором Йохеном Беткенхагеном щодо підписання угод про торговельно-економічне, науково-технічне, і культурне співробітництво.

      У цій зустрічі також взяв участь директор Німецької академії менеджмента Нижньої Саксонії Ральф Отмер.

      Представникам земель Німеччини були передані інвестиційні пропозиції підприємств Дніпропетровського регіону та інші інформаційні матеріали про область.

      Пан доктор Йохен Беткенхаген висловив пропозицію щодо приїзду делегації підприємців Дніпропетровщини до землі Бранденбург з метою переговорів та презентації Дніпропетровської області перед більшою аудиторією. Основними напрямками розвитку взаємовідносин могли б стати промисловість, освіта, наука. Було висловлено готовність передати досвід набутий після падіння Берлінської стіни.

      Представники німецьких земель з зацікавленістю поставилися до пропозицій Дніпропетровського регіону враховуючи зміни, що відбулися в Україні, та висловили наміри щодо конструктивного розгляду запропонованих угод.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31