-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


Візит депутата Німецького Бундестагу

      Дніпропетровщину відвідав депутат Німецького Бундестагу, Голова Комітету у закордонних справах Фолькер Рюе. До складу делегації ввійшли Надзвичайний та Повноважний посол ФРН в Україні Дітмар Штюдемен, керівник секретаріату Комітету у закордонних справах Німецького Бундестагу Міхаель Фукс.

      Німецька делегація відвідала Національний гірничий університет, де Ф.Рюе виступив перед студентами вищих навчальних закладів міста Дніпропетровська – майбутніми журналістами, політологами, спеціалістами в області міжнародного маркетингу та менеджменту. Тема його виступу: “Німецько-українські відносини – сьогодення та перспективи”.

      В обласній державній адміністрації делегацію прийняв 1 квітня поточного року виконуючий обов”язки голови облдержадміністрації Іван Чорнокур. Він ознайомив поважних гостей із суспільно-політичною та економічною ситуацією в регіоні. Вони з зацікавленістю сприйняли інформацію про те, що наша область займає друге місце в Україні щодо обсягів виробництва. Значна увага у нас приділяється інвестиціям. Дніпропетровщина активно співпрацює з відомими німецькими фірмами, особливо, що стосується високих технологій, систем управління.

      Делегацію привабив могутній науково-технічний потенціал нашого регіону. Тож в ході розмови обидві сторони висловили побажання взаємного подальшого розвитку співробітництва.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31