-

   

   





 
Amwika -       , ,

Прес-служба голови облдержадміністрації
Дніпропетровська обласна державна адміністрація, http://www.adm.dp.ua


На Дніпропетровщині розпочато роботу зі Світовим Банком

      28 березня цього року Дніпропетровщину відвідали представники Світового Банку.

      Виконуюча обов’язки заступника голови облдержадміністрації Наталія Бойцун зустрілася з представниками Департаменту інфраструктури та енергетики Світового Банку і Міжнародного банку реконструкції та розвитку. Мова йшла про можливу співпрацю з банком у кредитуванні програм, які б вирішували соціально-важливі проблеми житлово-комунального господарства регіону, утилізації та переробки твердих побутових відходів.

      Всі пропозиції уважно обговорені 29 березня на спеціальній нараді в облдержадміністрації за участю керівників органів виконавчої влади міст Дніпропетровська, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, фахівців облводоканалу, управлінь та відділів облдержадміністрації.

      Як наголосила Наталія Бойцун, котра проводила нараду, - кредити Світового банку в регіон стосуються нагальних проблем кожного мешканця Дніпропетровщини і їх необхідно спрямовувати на вирішення питань екології, житлово-комунального господарства та тих актуальних проблем, які сьогодні неможливо вирішити за рахунок місцевих бюджетів.

      Було визначено пріоритетні напрями можливої співпраці щодо житлово-комунального господарства спільно зі Світовим банком. За результатами наради відповідними фахівцями готуються необхідні документи для розгляду їх експертами Світового банку та прийняття рішення про кредитування.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31