-

   

   





 
Amwika -       , ,


Обозреватель, http://www.obozrevatel.com


Міліція затримала 9 журналістів

      Штаб кандидата в Президенти Віктора Ющенка заявляє про затримання міліцією дев’ятьох журналістів у селі Борисівка Дніпропетровської області. Про це повідомив головний редактор газети "Візит-Венал" Мстислав Зятковський.

      "Спочатку їх не пускали на дільницю, а потім забрали в міліцію для перевірки посвідчень журналістів", - сказав він. Зятковський додав, що близько 14:00 довірена особа кандидата в Президенти Віктора Януковича - депутат обласної ради Микола Письменний не допускав на дільницю №72 округу №40 у селі Борисівка Нікопольського району 9 журналістів, відштовхуючи їх і погрожуючи.

      Зі слів Зятковського, пізніше міліціонери затримали журналістів і доставили їх до дільниці для перевірки журналістських посвідчень. Зятковський каже, що троє журналістів мають посвідчення позаштатних журналістів газети "Візит-Венал", інші - видань "Агровісник" та "Точка зору".

      Зі слів Зятковського, зараз міліція повернула лише 3 з 9 вилучених посвідчень, однак заявляє, що всі журналісти вже можуть поїхати з районного відділу міліції.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31