-

   

   





 
Amwika -       , ,


champion.com.ua


Мунтян залишив "Кривбас"

      Головний тренер криворізького "Кривбаса" Володимир Мунтян залишив свою посаду після зустрічі з керівниками команди. Як зазначає газета "Команда", після обговорення низки питань було прийняте обопільне рішення про завершення подальшого співробітництва у зв`язку з невиконанням командою завдання після фінішу першого кола чемпіонату України.

      Зазначимо, що після закінчення першої частини першості "Кривбас" посідає 13-те місце з 14-ма очками. У 15-ти іграх команда з Кривого Рога отримали 3 перемоги, 5 матчів звела у нічию та 7 програла. Нагадаємо, що Володимир Мунтян очолив "Кривбас" незадовго до початку 13-го чемпіонату. У вищий лізі чемпіонату України, окрім "Кривбаса" Мунтян очолював київську "Оболонь" та сімферопольську "Таврію". До роботи у Кривому Розі Мутнян не тривалий час попрацював головним тренером владикавказької "Аланії".

      Свою тренерську кар`єру 57-річний Мунтян розпочав у "Динамо", став асистентом легендарного Валерія Лобановського. Потім він очолював київський СКА та мадагаскарську "Косфабу". На початку 90-х років Володимир Мунтян два роки тренував молодіжну збірну України, у якій тоді грали Шевченко, Зубов, Ващук, Шовковський. Після цього, протягом чотирьох років він очолював національну команду Гвінеї.

      Мунтян - заслужений майстер спорта СРСР та заслужений тренер України. Володар Кубка кубків та Суперкубка УЄФА 1975 року у складі київського "Динамо". Окрім того він рекордсмен чемпіонатів СРСР за кількістю титулів, у нього 7 "золотих" медалей.

      У той же час варто помітити, що Мунтян став четвертим наставником, який не втримався у своєму кріслі у першому колі національної першості. До Мунтяна жертвами невдалої гри команди стали Іван Голац, що був звільнений з "Карпат", Андрій Баль та Олег Долматов, які залишили "Ворсклу".




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31