-

   

   





 
Amwika -       , ,


РЕГИОН online


Прямо в залі взяті під контроль

      1 вересня голова облдержадміністрації Володимир Яцуба провів особистий прийом громадян, який у відповідності з розпорядженням губернатора відбувається кожного першого понеділка місяця за участю всіх заступників губернатора

      На зустріч з головою облдержадміністрації прийшло більше 300 чоловік в надії вирішити важливі для кожного проблеми, які не знайшли свого вирішення на місцях.

      Звертаючись до присутніх, Володимир Яцуба зупинився на декількох головних питаннях. По-перше, віднині жителів області в цей день будуть приймати всі заступники голови облдержадміністрації та керівники структурних підрозділів за галузевими напрямками. При цьому він пообіцяв, що жоден документ не буде відправлено на виконання без його особистого розгляду. По-друге не всі питання вирішуються швидко, це стосується застарілих проблем, таких як ремонт мостів, доріг тощо.

      Губернатор проінформував присутніх про стан на продовольчому ринку. Зернові проблеми в області повністю вирішуються. Постійні ціни будуть встановлені на три види хліба. Хлібозаводом №2 за рішенням облдержадміністрації випечено 2,5 тонн дешевого хліба, який має і хорошу якість, і смак. Малозабезпеченим громадянам, яким ціна хліба не по кишені, буде адресована дотація.

      Зважаючи на те, що багато питань, з якими люди йдуть на прийом, торкаються житлово-комунальної сфери, Володимир Яцуба наголосив, що в першу чергу необхідно всім, хто має змогу, розрахуватися за електроенергію, житлово-комунальні послуги. Адже даремного немає нічого, за всім стоїть праця і люди, які повинні отримувати заробітну плату.

      Сьогодні багато нарікань також на критичний стан доріг. Найгірші вони у Дніпропетровську. Губернатор добре ознайомлений з цими проблемами. Аби їх вирішити розпочато ремонт старого мосту, і завдяки коштам, виділеним Президентом України, буде збудовано транспортну розв’язку біля нового мосту, а також реконструйовано проспект Воронцова. Ведуться ремонтні роботи і на деяких інших вулицях обласного центру.

      Болючі також питання охорони здоров’я. Володимир Яцуба з цього приводу дав низку доручень, що стосуються зловживань у цій сфері та відповідності керівників лікарських закладів своїм посадам.

      Багатьох хвилює проблема закупівлі імпортного інсуліну. Найближчим часом вона буде вирішена.

      Далі голова облдержадміністрації заслухав усіх по черзі громадян, які звернулися до нього з тих чи інших питань за допомогою. Всі проблеми заступниками губернатора, керівниками галузевих підрозділів соціального захисту, охорони здоров’я тощо, були відразу в залі взяті під контроль.

      Такі ж прийоми цього дня відбулися в містах та районах області, де і повинні вирішуватися більшість питань, з якими люди з останньою надією йдуть до облдержадміністрації. Відповідальніше відноситися до звернень громадян - такі вимоги ставить губернатор перед міськими головами та головами райдержадміністрацій.




, krivoyrog.dp.ua .     Counted by MyCounter




.,3, 112
.: (056) 462-98-86, (067) 286-45-31